~ miliasfoto -

love doesn't make sense

Vill bara börja inlägget med något som jag tänkt skriva ända sen min 20års dag, och det är att jag vill tacka Moa tusen gånger om för att hon är en sån himla fin vän. För på min födelsedag så ringde hon plötsligt vid 13-14 tiden och frågade om jag var hemma och jag var ensam hemma i min lägenhet så hon sa bara nånting i stil med "bra då kommer jag snart, gå ingenstans". Sen så kom hon hit med choklad och blommor, hur fint var inte det???? alltså jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag älskar överraskningar!!!! och så älskar jag moa, hur söt är inte hon?? 
Sen så åkte vi pulka jag, Moa och Johan, vilket var typ hur mysigt som helst!! Ni gjorde min dag, era gullungar. Önskar er seriöst all lycka.
 
Sen så tänkte jag även informera om att jag och mitt UF-företag - Perspektiv UF - förmodligen kommer att sälja alla hjärtans dag kort till alla hjärtans dag! Alltså med bilder som vi har tagit, möjligtvis också med något som David kanske skapar på datorn. Mer information kommer! men om jag inte hinner blogga mer om det så är det bara att höra av sig till mig om du är intresserad!
 
 
Här får ni ett smakprov på ett av mina förslag på kort som vi ska sälja, en gammal goding som jag har tagit för flera år sedan faktiskt. Men den är fortfarande lika bra!


Frågan är bara när

Hallå där!
Det var egentligen längesen jag ville lägga ut det här, men bättre sent än aldrig, eller hur? :))
 
 
Den här jättefina blomman fick jag av de som jag har jobbat tillsammans med i Bistron när jag hade min sista praktikdag på flygfyren!
Det var så jäkla gulligt för dom måste ha planerat de här i alla fall lite grann.
I alla fall så var det sista dagen och jag stod fortfarande och tog emot kunder i kassan och väntade på att nån skulle komma och byta av mig eftersom jag precis hade slutat. Då dyker en kille som jobbar inne i köket upp och säger att han blivit tillsagt att byta mig och att jag ska gå in i diskrummet till dom andra för att dom väntar på mig. Så utan att fatta nånting så kliver jag in där och samtidigt som Eva och Amanda tittar förväntansfullt på mig så står Ann med händerna bakom ryggen och säger nånting i stil med "Eftersom vi tycker att du har varit så himla duktig så ville vi ge dig den här!" och så tog hon fram den här blomman som hon höll bakom ryggen och räckte fram den till mig.
Hur gulligt var inte det liksom?!? Jag både älskar överaskningar och blommor!! Jag blev så glad och chokad att jag inte visste vad jag skulle svara alls, så det slutade bara med ett kramkalas<333
Sen så ville bara säga tack så jättemycket för att jag fått jobba med så himla fina människor!!
 
och egentligen har jag mycket mer att säga men nu måste jag sova, jobbet kallar imorn!


RSS 2.0