~ miliasfoto -

Du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta

Hallå där ute! 
Himla roligt att det gick så bra för oss att sälja på flygfyren i lördags, bilderna var mycket omtyckta! Så himla mysigt när man bara kände all kärlek där<3333333 
Nu är fler vykort beställda, och dessa kommer att finnas tillgängliga att köpa på UF-mässan Entreprnörskap på riktigt i Älvsjö måndagen den 22 februari! Så missa inte det :))) den här gången har vi valt att beställa elva olika bilder med olika motiv istället för bara fyra stycken olika, det innebär alltså att att det finns väldigt några utav varje motiv. Men det kommer gå att få tag i dessa kort på annat sätt än i Älvsjö om du inte skulle ha möjlighet att ta dig dit på måndag, det är bara att kontaka mig eller någon av de andra i Perspektiv UF så ska vi försöka ordna det :)
 
 
Detta är alltså bara fyra av de elva alternativ som kommer finnas på plats, så detta vill ni inte missa! :)


För någonstans där ute finns allt jag vill ha

 
 
Plötsligt så kände Emilia för att bjuda på en bildbomb från den första september 2015, och så här brukar en självporträtt-fotografering bli, ett par ombyten i alltihopa tills man blir nöjd. När man sedan sitter och kollar på bilderna på datan inser man att man inte är nöjd med någon outfit alls. Ska försöka mig på att ta lite nya självporträtt om jag skulle ha tid nån gång, min header är nämligen tagen år 2013 så känner att det är dags för en uppdatering! Kom gärna med något roligt och inspirerande förslag!


Visst är det vackert

Nu mina kära vänner, så finns Perspektiv UF's alla hjärtans dag kort till försäljning!
Dom får du tag i genom att antligen höra av dig till någon av oss i företaget, eller se till att vara på plats på flygfyren under lördagsförmiddagen mellan klockan 9 till 13 då du kommer hitta oss där bakom ett bord en bit in från entrén!
Korten kostar 20 kr styck och kom ihåg att vi har begränsat antal på laget, så det gäller att vara snabb så att du får tag i just det kortet som du vill ha!
Mig kan du nå på numret 0767163610 :)
 
Här kommer bilderna som finns till försäljning!
Den sista bilden är tagen av Yok medan de tre första är tagna av mig!
Glöm inte bort att kvalitén på bilderna inte är riktigt rättvis på din skärm just nu, det ser givetvis mycket bättre ut i utskrivet format :)
Jag önskar er alla en jättefin alla hjärtans dag, passa på att ge en liten hint till din crush ;)


RSS 2.0