~ miliasfoto -

Aprilhimlen oskyldigt röd

I början av veckan kom äntligen studentmössan! och jösses vilken lättnad det var att ta på sig den och inse att den passar ganska bra, sitter givetvis tight men hur många gånger ska man använda den då? Är i övrigt riktigt nöjd över den :))))
 
Vem hade kunnat ana att emilia skulle ta en bild med studentmössan i handen???? Du skulle kunna ge emilia vad som helst och hon kommer att ta en bild på detta när hon håller i det, så är det bara. punkt.
Första bilden är tagen på balkongen som jag snart har skådat för sista gånger på en till två månader... sorligt, men på måndag börjar dom riva upp mitt golv så att jag kommer att få flytta hem till mamma tills det är ordnat. Dock innebär ju faktiskt det att jag under den tiden kommer att få njuta av mammas nyrenoverade badrum!! Jag ska försöka få till några bilder på hennes badrum då eftersom det faktiskt är något helt unikt med det stora underbara fönstret. Och nu tänker ni, vem vill ens ha ett stort fönster i sitt badrum?? Och det är ingen som velat det, tills man kommer se mammas badrum. Då kommer man att förstå.
Men nu ska jag borsta tänderna och lägga mig, för gissa vad? Jo, idag var jag på flygfyren och skrev på mitt anställningsbevis för min anställning innan sommaren!!! Och imorgon ska jag vara med på min första öppning i bistron och ni kan inte förstå hur exalterad jag är!!!


RSS 2.0