~ miliasfoto -

Det kommer aldrig bli du och jag

Hörrni det här med renovering och flytten går trögt, men idag har vi i alla fall fixat soffan så nu står den i min lägenhet!!! och jag är så jävla nöjd
Fast det bästa med det här måste ändå vara dom stunder när man ser att mamma inte kan hålla undan ett leende för att hon tycker att det är så roligt. Men det tar ju också sjukt mycket på krafterna och man blir så trött hela tiden eftersom det nästan är som ett andra jobb. Men trots det och alla stunder jag och mamma blir rasande på varandra så är det ändå de små glada stunderna då vi inte kan sluta skratta som är viktigast.
 
Men ett lov nästa vecka är typ exakt vad jag behöver, även fast jag kommer jobba två dagar.
Och imorgon ska jag fotografera min underbara Antonia med hennes riktigt söta Benjamin och förhoppningsvis Christian också! Det ska bli så jävla roligt, så hoppas på perfekt fotograferings väder och perfekta bilder till min UF portfolio!!


Perspektiv UF

Om det skulle vara någon som skulle vilja fotograferad av mig, exempelvis bild på dig och din familj, kanske dig och ditt djur eller bild på ditt barn(med eller utan dig är det du som bestämmer) så är det bara att höra av sig till mig! Det är nämligen så att jag och fyra klasskompisar till mig har startat ett UF företag, vilket innebär att jag behöver bilder till min portfolio för att kunna visa upp vad jag kan. Det gör jag självklart gratis, så passa på innan jag nu kommer att ta betalt för mina fotograferingar!
 
Så skriv en kommentar med din mail eller vad som helst, hör av dig!!!
 
 
Bjuder på en bild på min saknade Sandra!
 


RSS 2.0