~ miliasfoto -

Mösspåtagningen

Jag insåg att jag inte lagt ut bilder från mösspåtagningen, och därför kommer dom nu! tadaaaaaaaa suprise
Mina vänner var självklart hetast där. like dayyyyyum giirls <333333333


Underbara du

Asså jag måste ju ha världens sötaste mamma! Hon skulle precis nyss ut på en promenad med kryckorna, men en stud efter att hon gått ut så öppnar hon dörren igen, kikar in och säger "Du är så himla snäll emilia, jag tycker om dig så himla mycket!" så ser hon sådär glad ut, och båda våran ansikten brister ut i stora leenden. Haha, asså vem ens gör så? Huuur söt är inte hon! Typ det gulligaste jag varit med om, världens underbaraste mamma!
 


The perfect first kiss

Idag är emilia glad, vet ni varför??
Jo för idag kom mamma hem från sjukhuset och hon mår faktiskt ganska bra bortsett från att det går långsamt och gör ont i såret. Men det kommer förhoppningsvis att läka snart och göra mindre ont. Annars så ser operationen ut att ha gått bra, och mamma är så glad över att det är gjort nu. Aldrig trodde jag att hon faktiskt skulle ha ett leende på läpparna redan första dagen hemma. Hon berättade också hur bra dom har tagit hand om henne på sjukhuset, och det är jag otroligt tacksam över.
 
Jag har typ tänkt blogga och lägga upp bilder från Kungstädgården med mosen hela veckan nu, men det har inte blivit av helt enkelt. För jag är så jävla buuussyyyyy hahah, nä men nu kommer de lite hotasfuck bilder iaf
 
Ahahahah asså som ni ser så ser vi båda rätt efterblivna ut på dessa bilder, men den första var ändå bäst, kom iggennn HAHA!


RSS 2.0