~ miliasfoto -

Saft, saft, hallonsaft

Jag flyttar bilden från förra inlägget till ett nytt eftersom den typ absolut inte passade inte där egentligen.
 
Och mitt liv börjar bli så jobbigt för att jag har tagit så mycket bilder, alltså kan ni ens tänka er hur lång tid det kan ta för mig att leta igenom hela min hårddisk för att hitta just den där bilden som jag vill ha. Nä, helt ärligt så vet jag inte ens själv hur lång tid det tar. Flera gånger har jag till och med gett upp och blivit orolig för att bilden har försvunnit helt, att den inte ens finns på min hårddisk längre. Är fortfarande orolig för det över en viktig bild som jag fortfarande inte hittat...
och varför skriver jag sånna noveller om så oviktiga saker? 


Ögonen fyllda

Asså fan.
Ser ju typ alltid glad ut, men nej, idag var ingen glad dag. Kan inte hålla det inom mig hela tiden, fan. Är så sjukt ledsen och rädd över mammas operation. Vet inte om hon vill att jag ska skriva om det på min blogg egentligen men jag vet inte vart jag ska ta vägen, behöver bara få ut några ord.
och hur ska jag kunna ta hand om henne när hon kommer ha sådär ont, när hon alltid gör allting så mycket bättre än vad jag gör. Vet inte hur mycket jag gråtit över det nu, känner mig så hjälplös för jag är ju inte stor och stark, inte bra på att laga mat eller något annat. Orkar inte de här, snälla säg att det kommer att gå bra, jag gör vad som helst.


återförenade

 
Bild från min födelsedag som min babe har tagit :*


två år och sju månader senare.

Jag börjar bli lite nervös. 
Men till största delen så mår jag mest dåligt över skolan just nu, den tar kål på mig. och snart ger jag fan upp.
Asså fan, spräckte precis min läpp när jag nös och jag skämtar inte när jag säger att det blev största jacket mitt på underläppen.


Du undrar varför? Jo för att det gör så jävla ont i hjärtat.

 


Skillnaden

Lånad från @jramoos instagram
 
Har mångamånga fler andra bra bilder som jag har sparat på mobilem för att kunna använda dom när jag behöver dom.


Glöm honom emilia

Alltså haha, tränade för första gången på typ två veckor igår så jag skämtar inte ens lite när jag säger att jag har sjukaste tränigsvärken! Men vafan, betyder ju att man inte slöade iaf haha
 
Och det är verkligen inte lika kul att sitta och skriva när man inte har någon fin bild att bjuda på, men måste bara berätta sjukaste igår haha.
En kille/alkis/gubbe, ingen aning om han var 23 eller 47 helt ärligt så kunde jag inte avgöra det haha, han stod iaf inne i busskuren igår när jag klev in där för att vänta på 642 mot Herräng. Då frågar han mig plötsligt "hur mycket är klockan?" så jag svarade ju vad klockan var, sedan spårade det. Han frågade om jag skulle med herrängs bussen, vart jag gick i skolan, om jag skulle festa imorn (idag) och ifall jag ville komma hem till honom på fest, när han tog upp sin explorer för att visa så frågade han mig om jag ville dela den med honom HAHAH, jag dog typ. Sen började han berätta om hur vikingarna åkte från Svanberga med deras stora båtar och hur coolt han tyckte att det var hahah, och en massa annat om hur han hade bytt från naturvetarlinjen till samvetarlinjen eller vad han nu än sa. Han tog även upp matte och hur svårt han tyckte att det var ett antal gånger, och att det inte var bra att festa när man hade prov. När jag sa att jag var 19 år gammal sa han ojj, jag tyckte helt ärligt att du såg ut som 15 eller nått, bah tack haha. Han sa även att han verkligen kände igen mig, och frågade då heter inte du Anna? hahah nä gubben! När jag sen skulle gå av bussen sa han "hejdå Emilia, jag gillar dig!" och fortsatte att erbjuda mig att komma hem till honom och hoppades på att vi skulle ses, fast jag redan klivit av bussen typ hahahaah.
Fatta bra människa man är om man får en grabb att typ falla för en på en väntstund på 5/10 min + en bussresa på 9 minuter HAHAH, alltså vi snackar om sammanlagt 15/20 minuter som ni säkert redan hade räknat ut haha åh.
 
I nästa inlägg kommer lite bilder woopwoop


Do what makes you happy. Be with who makes you smile. Laugh as much as you breathe and love as long as you live.

Hejsan hoppsan i stugan :))))
som ni kanske ser så håller jag på och ändrar lite grann i bloggen, men det går inte fort för kan inte bestämma mig hur jag vill ha det haha
 
Alltså jag har äntligen kommit på hur jag kan få fler poäng på snapchat, hahahaha, jo man kan ställa in så att vem som helst kan kolla på sina snaps typ! Har ju inte så många vänner på snap och dom jag har kollar inte heller alltid på mina storys haha varför bryr jag mig ens, nä men alltså vill du se vad som händer i mitt liv är det helt klart där du blir mest uppdaterad! Så lägg till emilijja ifall det skulle vara intressant på något sätt :)
 
Pallar inte att jag fyller 19 på tisdag, bara två dagar kvar nu alltså och jag har inte ens något att göra den dagen
äsch, vafan bara att gömma sig under täcket hela dagen och låtsas som att dagen inte existerar haha
 
Har tyvärr inget eget-taget foto, men det finns ju så mycket bra på internet så ni får nöja er med denna!
 


RSS 2.0