~ miliasfoto -

Tisdag

Vet ni vad jag längtar till som fan?
Jo tills all snö och sånt är borta och tills dom har sopat bort allt grus på alla vägar så jag kan glida runt på min longboaaaaaard, jaaaaaaa <3333
blir lika taggad varje gång jag nämner det haha!
 
ååh ni skulle varit med igår, allihopa haha! Hade lilla Rasmus och Elis på besök, och dom gör ens liv så himla mycket bättre, utan att ens försöka, genom att bara finnas liksom! Saknar dom som fan redan..
 
och får lite ångest när man går in och kollar statistiken på bloggen och ser att det är fler än vanligt som har besökt bloggen när jag inte har bloggat, såklart!
 
 


Drömkillen

Asså jag längtar till så jäävlamycket just nuuu waaaaahhh, IMORN, LÖRDAG, LOVET. LIVET <333
 
åh mamma berättade för en stund sen att mina småbabes kommer på besök på lovet, Elis och Rasmus, faan vad jag saknar dom! Vill bara gossa och pussas med dom nuuu!
 
Och giisssaa om man ska se 50 shades of gray imorn? jaa det ska man!!!
 
Alltså jag har ju iaf hittat min drömkille!
Fatta å ha en kille som kan dansa, helt ärligt så skulle det utan tvekan det bästa som skulle kunna hända i mitt liv.


Jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv :)

Alltså ni förstår inte hur skönt det här är, varenda jävla gång han har gått förbi mig så har en klump av nervositet spridits runt i hela kroppen, men vet ni vad? Den är borta nu!
OMFG det går braaaa nuuuu
 
vad händer annars då? jo funderar ibland på att hoppa av gymnasiet eller nått hahah, snälla hjälp mig någon
 
dat perfekta leende tho


Min fina

 
Världens finaste mamma fyller idag, grattis igen mamma!
Så igår skottade jag hela vägen fram till garaget så att mamma skulle slippa göra det när hon kom hem, och idag bjöd jag henne på middag. Hur bra dotter är inte jag? haha
och nu är jag asglad och super nöjd, för mamma verkar glad och de är det allra viktigaste!
 
Jag älskar dig mamma


Vem är du?

Alltså helt ärligt, det är nästan så roligt att jag garvar
för vet ni? jo, jag fick en kommentar på bloggen på inlägget "ögonen fyllda" för några dagar sen som såg ut såhär
 
har inte publicerat den om ni undrar varför ni inte hittar den, men blev iaf nyfiken och började då jämföra ip-adressen med kommentarer som jag har fått förut och hittar samma ip-adress vid flera kommentarer som jag fått tidigare, som ser ut såhär bland annat
 
Det här är bara några av alla kommentarer som kommer ifrån den här ip-adressen, och som ni kan se så har den här personen i varje kommentar kallat sig för anonym eller länkat till olika bloggar som om det var ägaren till bloggen som skrivit kommentaren hahah, åh herregud, det bästa av allt är ju också att den här personen har slängt in ett telefonnummer(år 2012) som enligt hitta.se tillhör Karin Carlström på 54 år liksom ahhh, är det du Karin som har varit inne och kommenterat på min blogg i alla dessa år? hahah åh!
 
nej men ärligt, av ren nyfikenhet så undrar man ju
vem är du? och varför använder du bara inte ditt egna namn?


Best day of my liiiiiiiiiiiiiife

 
Alltså jag hoppas verkligen att ni brukar lyssna på den här låten, man blir lika taggad varje gång och tror på riktigt att den dagen har varit den bästa nånsin även fast det har varit en helt vanlig dag, assååå daaaum!
 
 
 
 


RSS 2.0