~ miliasfoto -

Sweet as candy

 


Humlebaek

Bara jag som tyckte denna gravstenen var lite sorlig? med texten "Too late" :S 
Såg inte heller ut som en jävel brydde som att att Nita inte lever längre eftersom gravplatsen inte såg ut att vara rörd av någon på flera decennier. Liksom, kolla och jämför med andra granstenar som finns på kyrkogården i humlebaek i Danmark.
 
På bild nummer två ser vi bara ett av många exempel på när någon till och med ställt dit en pall vid deras kära förlorade för att kunna slå sig sig ner en stund och gråta och prata med gravstenen typ.
Och hur sorgligt blir det inte när man hittar en gravsten inristat med "Far", fanns även en med bara "mammy".
 
Något annat sorligt är ju skoltiderna denna vecka!
Men nu blev det ju jävligt mycket sorg här, så nu ska vi vara glada! taggga fejjjaaaan imorn bröder ahah XD


ÖresundsbronDu och jag var kanske ingenting annat än ett tonårshjärtas fantasi

Jag har faktiskt tänkt skriva ett inlägg hela veckan typ, men i söndags så var jag och mamma och kollade på en lägehet som vi även la bud på, men på måndagen var det någon som budade över det maxbelopp som mamma får låna av banken, så det blev ingen lägenhet och därför har jag varit lite besviken och ledsen i veckan :((
Men så nu har man ju, precis som mamma suttit varje kväll och letat efter något annat intressant i norrtälje haha, så det är ju var jag ska göra nu typ! Ja klockan 00.30 haha
 
Men tänkte bara bjuda er på denna bild som visar ganska exakt hur vägarna upp för berget såg ut i Norge haha, bilden är alltså tagen från bussen när vi precis kör runt i kurvan som finns där kameran står! Denna väg åkte vi alltså upp och ner från varje dag!
 
 


RSS 2.0