~ miliasfoto -

High on life

Heeeejj, jag hoppas verkligen att ni redan har upptäckt min - hittills - förändring på bloggen ;)
men det kommer nog fler förändringar inom kort!
Sen så skulle jag vilja fråga er vad ni tror om att byta ut den rosa bakgrunden på bloggen mot en grå kanske? Eller har ni något annat färgförslag?
 
Ska troligtvist även sätta in fler bilder som ni kommer få se vart dom hamnar
 
och så måste ni säga till ifall något ser konstigt ut för er eftersom desigenen alltid ser olika ut på olika datorer, taaack!
 
Ni måste rösta på mig i en tävling! Bidrog med denna bild på mig och min superfina vän Hanna, jag hopppas på att jag får vara med i tävlingen med den här bilden iaf, stod typ i reglerna att man inte får ladda upp bilder på personer framifrån så att man ser vem det är, fast det var okej om en minderårig hade godkännande från målmans haha bara jag som inte fattar? Aja, hoppas dom inte tar bort den så ni kan rösta på mig :))
 
Klicka HÄR eller på bilden för att komma till tävlingen
Jag är dock inte helt säker på om man kan rösta än, jag fattar iaf inte hur man gör haha, men återkommer väl om det senare när jag fått reda på hur det står till där i stugan!
 
och när man talar om trollen, TAGGA KRYSSNING PÅ MÅNDAG MED MINA BABES <33 Jag, Hanna, Patrik och hans polare Markus (Marcus?) ska på en 24 h kryssning och jag kunde inte vara mer taggaaad HDUDUERUDODOIRYR
Har ett stort problem med det bara, JAG VET SJÄLVKLART INTE VAD JAG SKA HA PÅ MIG
 


Walk up to the club like, what up I got a big cock

ALLTSÅ NI BARA MÅSTE FÖRSTÅ VARFÖR JAG ÄLSKAR FROST NUU, det är bara så in i helvete fint. Man behöver inte ens ta en asbra bild, för den blir typ asbra ändå.


Du har tighta jeans och snygg frisyr

Helt ärligt så får jag lite ångest när jag inte har bloggat på ett tag och ser att det faktiskt har varit fler än vanligt inne och kollat på min blogg, förlåååååååt
puss på er, ni är trogna följare 
 
 
Nu tänker jag bjuda er på en riktig jävla oldie, tror att denna bild är två år gammal.
och ja, jag ser precis lika dan ut idag, inte en enda skillnad typ, kanske lite fulare idag haha vettefan asså


typiskt mig

 


RSS 2.0