~ miliasfoto -

Lycklig

Godmorgon mina fina!
Jag kan ju säga att jag somnade som en sten igår kväll när jag hade tänkt sätta mig och blogga. Orkade inget annat än att sova, så det var exakt hur den kvällen slutade!
Under första kvällen här gick jag, pappa och lillebror till en liten pizzeria här i Humlebaek och käkade. Det var nog det bästa och mysigaste jag gjort på riktigt länge! Det var ett sånt tillfälle då man är så lycklig att man inte kan sluta le.
Igår var jag och Rasmus över till Helsingborg (skåne, sverige) för att gå på öppethus på skolan han ska börja på här nere. Det är nämligen så att min bror ska flytta hit ner till min pappa och lämna mig ensam uppe hos mamma... Nej men det kommer nog bli jättebra för honom, det verkade som en bra skola och rektorn ville verkligen försöka med allt för att få det att fungera för honom med att bo i Danmark och gå gymnasiet i Sverige. Skolan ligger dessutom mitt i de centrala och underbara Helsingborg, det är så mysigt där så jag faktiskt blir riktigt avundsjuk när jag själv tänker på att man ska gå i Norrtälje.. förstår ju på ett sätt varför mamma alltid frågar mig ifall hon och jag också ska flytta ner, och just nu kan jag ju lova er att jag är rätt lagom sugen! Han kommer dessutom ha bara 30 minuters restid till skolan (tåg och färga) vilket är många minuters mindre resa än vad jag kommer ha.
 
Men nu ska jag sluta sitta här och grina, är egentligen riktigt lycklig just nu! Blir alltid så glad av att vara här, så varje gång jag är här frågar jag mig själv varför jag inte åker hit oftare?
 
Nuu - frukost
Sen - kolla på hus till salu i Helsingborg?
 
Ledsen att jag inte har någon rolig bild att bjuda på, hoppas på bra väder idag så jag kan fotografera lite!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: