~ miliasfoto -

tjejer och deras krav

Hej.
Asså jag måste bara berätta en sak för alla killar där ute som letar efter kärleken. Snälla sluuuta jaga runt efter 50 brudar samtidigt, och hoppas på att någon av dom nappar. Är det här eran taktik för att få flickvän, så kan ni ju bara lägga ner direkt och börja om från början igen. För då vet du inte alls vad en tjej vill ha.
En tjej vill ha en kille som väljer att bara skriva/flirta med henne och ingen annan samtidigt, inte ens en enda tjej till går bra. Nu kanske ni tror att jag säger åt er att inte vara otrogna, men så mycket hoppas jag att ni redan har fattat. Det jag menar är redan i början, när du kanske bara skriver till en tjej att hon är söt på sms eller något sånt. Ska du skriva det till någon, gör det fan inte med flera andra samtidigt. Skulle jag få reda på att någon som jag trodde gillade mig, sa samma saker till någon/flera andra också skulle jag aldrig mer höra av mig till honom igen.
 
Och det är lite samma sak med den här egentligen sjukt larviga grejen på facebook, gilla-knappen.(som även finns på min blogg, haha!) Letar du efter tjej ska du inte gilla alla tjejer du är vän med på fb's, bilder som dom lägger ut på sig själva. Visst man kan ju förstå om det är någon vän eller så, men om du precis blivit vän med henne på facebook då kan ni ju inte vara så nära vänner, eller? Tänk efter lite innan ni börjar gilla alla hennes profilbilder, och gör samma sak med tre andra brudar samma dag. En tjej blir inte speciellt imponerad av killar som kan gilla hur många bilder på massor av tjejer på så kort tid som möjligt, även fast du gillar hennes bilder också. Då känner man sig inte speciell nånstans.
Men ha så kul och lycka till med letandet efter bruden, (hahah bruden, det är ju vad Nadja kallar mig!)
 
 
Sandra är en riktig pang-brud!
 
Har egentligen massor mer att skriva om det här änmet, men kände att ni ändå inte skulle orka läsa allt, så får försöka släppa det!
 
Uppdaterat: kan ju bara berätta att jag blir mer imponerad av killar som inte gillar den där nya super snygga bilden som en rikigt snygg brud la ut idag (tex). Och då skulle jag inte bry mig om han inte gillade någon av mina bilder heller, bara de att han kan sitta och bläddra igenom facebook och inte ens bry sig om dom där bilderna på alla snygga tjejer, det är fan imponerande!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: