~ miliasfoto -

there are a thousand reasons to smile!When we first met, honestly I had no idea that you would be so important to me

Hoppsan hejsan!
 
Just nu sitter jag bredvid tobbe hos hans kusin, fast det är bara han, jag, vovven, missen och fiskarna här :)
Å ni ska bara veta, jag var så klumpig idag på jobbet.. som vanlig då, men de här var ju fan pinsamt. Jo, de var så att jag skulle ställa upp tonfisk högst upp på en hylla, så tappar jag en burk i huvudet. Jag vet inte hur jag lyckas, men de pinsamaste var ju att en gubbe stod och kollade på mig när detta hände, och jag sa ju självklart aj sådär lagom högt och han bah kollar på mig, tar upp burken som landade en bit ifrån och gav den till mig och kolla på mig som om jag var dum i huvudet. Men han såg fan inte speciellt smart ut han heller.
Måste erkänna att de var lite jobbigt i början när alla kunder frågade om massor av konstiga varor som jag inte hade en aning om vart dom fanns, liksom hur skulle jag kunna veta vart peston ligger, eller typ om vi fortfrarande säljer nån vara. Men nu börjar de fan bli kul, jag menar nu börjar man ha lite mer koll och de är ju inte så svårt att svara på vart mjölken, florsockret eller majset ligger ;)
 
 
Haha cp.
 
btw, anledningen till att jag inte skrev till er på ett par dagar var för att vårat internet pajade under åskväderet i fredags. Jag hade inte världens tur med mig den dagen, men de var ju trots allt fredag den 13:e. I inlägget som jag skrev igår och sedan försvann berättade jag om hela dagen, men nu orkar jag inte skriva om de. Och varför jag kunde skriva igår var för att jag fick låna Ulfs mobilabredband, snäll som han är! Ulf är en av alla tio personer exlusive mig och mamma, som bor hos oss just nu. Dom hyr av danslägret i herräng och brukar hyra rum hos oss varje sommar, fast de här är faktiskt första gången jag träffar någon av dom och dom är ju faktiskt super snälla och gulliga! Alla andra sommrar dom varit här har jag varit hos pappa eller nån annan stans, eftersom dom är så många är det ju bra om det är så några som möjligt hemma. Så nu får jag inte heller sova i mitt egna rum, känns lite surt, men jag överlever alltid :)
 
Jag skriver för mycket.


lkjkhsföaoihfoiwaehkysdiyafs

Jag kan bara inte tro att detta är sant, skrev nyss värsta långa förklaringen om varför jag inte har bloggat till er, så loggas den ut och inget är sparat... Så nu skiter jag i de här, måste sova nu. börjar klockan 6 imorn och slutar 13, och då går jag direkt till tobias kusin för att hålla tobbe och djuren sällskap! godnatt.
 
 
Jon din knasboll, jag saknar dig!


Vänster, vänster, vänster höger vänster!

En bild säger mer än 1000 ord.
 
 


Repetera, repetera!

 
Lite random bilder från Märsgarn
 
Det går bra på jobbet,för er som undrar! Emma, sanna och mimmi var och besökte mig där idag ;) Jätteroligt! Så om du ska köpa en påse chips eller en glass (inte vet jag, handla vafan du vill) i hallstavik, så kom förbi på ica så hittar du nog mig där inne om du letar lite :) vardagar mellan 9-13 oftast, på måndagar jobbar jag bara till elva. Men det är bara att titta in och säga hej! btw, kan inte nås på mobilen under arbetet.

Nu tänkte jag sova, godnatt mina små änglar!


1. Sergeant

Nu måste jag sova, ledsen att jag inte har skrivit till er tidigare idag, men det jag har gjort är jobbat, somna när jag kom hem och börjat rensa bilder från GK. men jag får fortsätta imorn, för nu är det läggdags, börjar jobbet kl 6 imorn så måste sova. GODNATT :*
 


en Enhet

Föreställ dig känslan av att vara framme. Att vara färdig.
Framme från en lång vandring över berg och genom skog. från att ha rodd i en stor valbåt hela natten. från att ha simmat över ett sund med kläder och packning på. vara tillbaks från att ha sovit i skogen med alla myror och myggor. känslan av att få ta av sig skorna efter att ha skapat massor av tryckskador och skavsår. att bli väckt klockan tolv på natten av att det brinner. Att vara framme färdig från att ha städat allt. färdig från att ha marscherat hela dagen.
För vi gjorde det.
Tillsammans klarar vi allt.
Vi är ett
En enhet.
 
poet.nuuuuuu
 
Ja, tro de eller ej men jag är hemma nu! Och vet ni vad? Det är så jävla skönt. Texten över är en liten del av jag och flera andra har gjort på märsgran i tre veckor, och på de en hel del segling, lektioner, massa mat.. och självklart mycket skratt och lek :)
Men jag kan berätta mer senare, typ imorn. för nu har jag annat att göra, typ rensa och välja ut bilder utav alla 1600 bilder jag har tagit under kursen. kommer tyvärr inte hinna de ikväll, för måste även packa upp allt som jag ännu inte har gjort.. och så ska jag gå och lägga mig tidigt, för imorn ska jag vara på jobbet klockan 6 på morgonen. Emma och Sanna kommer och besöker mig :D
 
Jag bjuder på en bild, men tro mig jag har så jävla mycket mer att visa er!
 
 
Bakom det civila gömmer sin massor. och jag ska visa er, jag lovar!


Min fallskärm har vecklats ut

Taggar ni eller? Idag kommer jag hem! Skulle gissa på att jag taggar som satan på att komma hem till min sköna säng och alla mina helt underbara vänner! Jag skrev det här dagen innan jag åkte, men jag lovar er att nu när du sitter och läser det här saknar jag alla min fina vänner! Kan inte vänta på att få träffa er, fast imorn blir det gå upp tidigt och jobba på ica!
Men jag slutar tidigt, så hör gärna av dig på min lur så ska vi se om vi kan boka in något!
 
 
Sötisarna! som vart tillsammans för första gången för två och ett halvt år sedan. Den 13 december för att vara exakt!
Hittade en bild på sissels dator som jag antar att jag har tagit, och som jag tror är tagen sommaren 2010, för jag och adelia var med på bilder. och de var inte igår om man säger så.


RSS 2.0