~ miliasfoto -

Nånting att tänka på ?

Hej alla framför datorn! Jag tänkte börja med en ny kategori, ovanligt ehehe! Nej men, 'tips från mig'  heter den i alla fall. Så i den tänker jag alltså skriva olika tips till er. Det kan vara allt möjligt från en bra film/låt till kläder, smink vadsomhellst!

I detta inlägg tänkte jag skriva några tips till alla killar som kanske vill få lite mer uppmärksamhet av tjejer, eller bara en speciell tjej, who knows. Så jag tänker tipsa om vad tjejer tänker på när dom ser/träffar en kille! Det här kanske bara får dig att tänka till lite hur tjejer kanske ser på dig.

observera att detta självklart inte gäller alla tjejer, detta är mina åsikter men jag vet att många håller med mig.

('du' i texterna är alla killar som läser!)
 • Kläderna
Klädstilen, eller kläderna som du har på dig är väldigt viktiga i många tjejers ögon. Att du har en snygg klädstil får ofta fler tjejer att titta åt ditt håll. Att alltid ha samma kläder brukar inte fungera, de gör tjejer mindre intesserade. Det lite svårare kan ju vara vad som är snyggt? Det är ju klart olika från person till person, så ta reda på vad just tjejen du är intresserad av fastnar för!

 • Håret
Nånting annat väldigt viktigt för tjejer är att killar har snyggt hår. Det betyder inte att du ska doppa huvudet i hårgelé varje morgon, utan att ditt hår kanske klippt i en snygg frisyr eller snygg färg. Men det kan absolut vara fint med naturlig hårfärg! Nånting som jag inte skulle fastna för är killar med långt hår, men det är ju vad jag tycker. Keps eller mössa kan också funka på vissa, men glöm inte att variera lite och ta av dig den ibland!

 • Kroppsbyggnaden
Din kroppsbyggnad är något som syns väldigt tydligt och många tjejer bryr sig om detta. Vältränade killar är alltid ett plus! Killar som gymmar eller tränar någon sport är ju najs. Komihåg att allt för spinkiga (smala) killar inte alltid är speciellt snyggt, då är det bara att äta mer och träna det till musker!

 • Lukten
Killar som luktar gott finns det tjejer som faller för! Tro mig, lukten är viktig. Så om du inte redan har en deodorant och parfym kanske det är dags att köpa det, alla killparfymer luktar inte gott dock, men många! När du luktar gott kan ju det också få tjejer att vilja vara nära dig mer ;) Kom ihåg att inte lukta svett, det är inte najs!

 • Längden
Många tjejer jämför ofta hur långa killar är med dom själva. Enligt mig och många andra tjejer vill man gärna ha en kille som är längre än sig själv. (tur för mig som är så kort att dom flesta faktiskt är längre än mig, haha!) Men din längd bestämmer du inte sjäv, så självklart är det inget fel med att tjejen är längre i förhållandet. Längden kan ju inte sätta stop för kärleken lixom! Men jag som är så kort skulle inte föredra den längsta kille i världen heller lixom.

 • Ögonen
Dina ögon är något som tjejer lägger märket till såklart. Här har ju alla tjejer olika åsikter också, men stora ögon som glittrar vet jag nog ingen som skulle säga nej till, hahah! Fäger som kan vara så otroligt fina enligt mig är gröna ögon (såå fint!), riktigt bruna ögon eller kristallklarblåa. Då funkar det bara att blinka till lite så har du nån efter dig, hahahah jag skoja! Men typ så ju ;) Men nånting som absolut är jätte fint på killar enligt mig, är långa och mörka ögonfransar!! ååh, jag smälter! Hahah, men det är helt klart ett plus på min sida.

 • Léedet
En kille med ett leende som får en glass att smälta den kallaste vinterdag, är ju alltid ett plus! Men om du inte har det, ta det lugnt! Det finns tjejer till dig också.

 • Attityden
Sättet du beter dig på mot andra räknas också! Detta är klart olika, men jag faller iaf inte för killar som är elaka mot andra. En taskig kommentar blir man ju bara irrirerad av. Eller om du typ svarar på nån fråga som läraren ställer, eller bara nån kompis, och du kanske kommer med nått helkonstigt så börjar man som tjej undra lite vad du är för konstig typ. Så tänk lite på vad du säger, sånt påverkar också!

 • Moppe/körkort!
Något som jag brukar tänka på, som alltid är ett stort plus är om du har moppe eller körkort (Epa funkar också). För något som många tjejer tycker om är killar som kan skjutsa runt dom, alltså hämta upp henne, skjutsa henne till skolan osv. Det jag syftade på var alltså ingen raggnings runda runt stan, hahah! Ah men ni fattar.

 • Kompisarna
Vilka du umgås med är något som också kan påverka en tjejs sätt att se på dig. Om du till exempel hänger med stans/skolans töntar, gör nog inte så att fler tjejer kollar på dig. Det här med vem som är "tönt" och inte kan ju diskuteras länge, för alla ser ju alla på olika sätt. Men det finns ju många som inte bryr sig om det alls, tur de!

 • Piercingar och Tatueringar
Har du många eller synliga tatueringar eller piercingar påverkar ju det helt klart. Vissa tjejer kanske absolut vill ha en kille med många tatueringar eller tvärt om, någon kanske inte vill att killen ska ha tungpiercing eller inte. Det är ju helt olika från person till person. Men om jag ska säga vad jag tycker, är det inte fel med någon tatuering, inte över hela kroppen eller i hela ansiktet bara. Piercings kan vara väldigt snyggt på vissa, i läppen är oftast fint. Men piercing i ögonbrynet är inte min smak. Jag skulle inte föredra massa piercings i hela ansiktet heller. Men, som sagt många tycker helt emot mig! Killar helt utan tatueringar och piercingar funkar alldeles lysande för mig iaf!

 • Rökare/snusare
Det här med tobak, om du röker/snusar eller inte kan ju en del reagera på. Det finns ju tjejer som aldrig skulle kunna tänka sig att bli tillsammas med en rökare eller någon som snusar. Medan andra tjejer kanske har det som krav att han måste tex röka, annars är han inte "godkänd". Men jag skulle inte föredra att bli tsm med någon som snusar, jag tycker inte att de är så najs men ah. En rökare är de inge fel på enligt mig heheh, men självklart är det bra med sånna som inte håller på med tobak alls. En varning här är att du inte ska börja snusa/röka bara för att tjejen du är intresserad av gör det, det där ska vara ditt val!

 • Gamers!
Att en killes fritid bara går ut på att vinna ut alla spel är inte speciellt imponerande för tjejer. Så gör inte misstaget att försöka skryta om hur många du dödade på ett spel eller hur stort du vann över alla andra, jag skulle i alla fall för det mesta bara tycka att det var töntigt och garvat. Nu menar inte jag att du ska sluta spela för att de är töntigt, spela gör man ju för att det är roligt! Tjejer kan ju också spela, inge fel med det. Men bara så ni vet imponerar det inte på mig iaf ju mer du spelar. Men att spela ibland är helt ok för min del, bara inte varje dag efter skolan.

 • Tjejpopulär
Nånting som jag inte skulle föredra är en kille som redan har 50 tjejer efter sig. Om man som tjej är intresserad av en kille vill man ju ha honom ifred och inte att alla andra tjejer också ska vara efter honom. Så ett tips från mig är att inte gå runt å snacka med alla kompisar till tjejen du är intresserad av och tro att de skulle imponera på henne, det skulle inte funka för min del. Gå fram och snacka med tjejen du är intresserad av istället, och skriv inte till massor av andra samtidigt, för skulle jag få reda på att en kille som är intresserad av mig skriver med 10 andra tjejer också skulle jag dissa den direkt!

 • Känslor
För min del skulle jag inte alls tycka att det var fel om en kille visade att sinna känslor. Jag skulle tycka tvärt om, att det var rätt gulligt, iaf om du typ börjar gråta över att ditt förhållande har tagit slut eller nånting annat som får dig att må dåligt. Det är så ovanligt numera att killar visar när dom är ledsna, och oftast är det väl för att man ses som en tönt hos sina kompisar kanske ? jag vet inte rikigt, jag lever inte i den världen. Men sanningen hos tjejer är iaf att man tycker att det är helt normalt. Något som är extremt gulligt är killar som tröstar tjejer när dom är ledsna! En sån kille vill alla tjejer ha!

 • Profilbilden
Jag vet att det kan låta lite knäppt, eftersom facebook är så vanligt idag är det ju faktiskt så att profilbilden du använder där kan påverka en tjejs sätt att se på dig. Ni kanske inte ha tänkt så mycket på de, men den bilden säger en del om hur man är som person. Om du tex tycker om att fota dig själv eller inte, säger de lite om du tycker om ditt utseende mycket eller kanske inte alls. I en del tjejers ögon iaf, tror jag att man tycker om att en kille har en bild på sig själv (om den är fin i alla fall, haha) Men kanske inte att man ta en ny varje dag eller byter så ofta man kan.


(Det finns ingen korrekt ordning på tipsen heller, alla tjejer prioriterar allt i varierade ordningar)

Det finns självklart många fler tips, men jag kommer inte på mer just nu. känns nästan som jag har tömt hela huvudet nu, ahah. Har skrivit för mycket. Men jag hoppas att det här kan hjälpa många killar där ute som är osäkra. Glöm bara inte att detta inte är något slags facit över vad som är rätt och fel, som du måste fullfölja. Alla är olika och så kommer det alltid vara, det är väl tur! Meningen med det här är lite att du ska vara lite mer medvete om hur tjejer ser och tänker och att du ska få lite tankar i huvudet. Men kom ihåg att alla tjejer också tänker olika.
Japp, det var nog allt. PUSSÅKRAM!
Kommentarer
Postat av: Anonym

sååååå sant! :)

2012-02-28 @ 09:52:21
Postat av: felicia j

bra inlägg emilia!!

där e en bild på mig och emil :$ hihihihiihihihihiih

2012-02-28 @ 19:27:22
Postat av: Anonym

SJUKKKT BRA INLÄGG!!!!!!!!! :P :P :P :P :P BLIR STUMMMM

2012-12-22 @ 16:10:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: