~ miliasfoto -

lite lost kanske?

Heey!
Jag fick en kommentar idag från någon anonym som måste ha kollat igenom exakt hela min blogg eller nått? hahah, nä men han/hon (ordet hen är de fulaste jag vet) har kommenterat ett inlägg som jag skrev för snart ett år sedan, i februari. Det är en tips lista som jag har skrivit på hur tjejer tänker om killar typ. Det är lite tips bara för er killar som är lite lost, eller lite tips på hur du som kille kan göra om du vill få någon speciell tjej att kolla på dig lite mer? ;) Men som det står i slutet av inlägget, listan är inte något slags facit över vad som är rätt eller fel som du ska följa. Det är inga krav man ställer, bara tips. Alla tycker olika!
Trots att de var ganska länge sen jag skrev listan, så stämmer den ganska bra fortfarande faktiskt! haha. Men det fler punker som jag skulle vilja lägga till, så om ni skulle vilja kan jag skriva dom så fort jag har tid i ett nytt inlägg?
Inlägget hittar du här; Något att tänka på ?
Där finns också en riktigt söt bild på min fina vän Felicia och hennes pojkvän som idag är förlovade!
 
Men hörri, glöm inte:
 


Kommentarer
Postat av: Josefin!

Nämen gör gärna fler såna listor! Den äger om du nu skrivit den själv har du det? Eller lånat någon källa? Skulle vara härligt med ett svar. Ps tack för en fantastisk blogg du är grym tjejen!!:-*

2012-12-23 @ 23:25:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: