~ miliasfoto -

love doesn't make sense

Vill bara börja inlägget med något som jag tänkt skriva ända sen min 20års dag, och det är att jag vill tacka Moa tusen gånger om för att hon är en sån himla fin vän. För på min födelsedag så ringde hon plötsligt vid 13-14 tiden och frågade om jag var hemma och jag var ensam hemma i min lägenhet så hon sa bara nånting i stil med "bra då kommer jag snart, gå ingenstans". Sen så kom hon hit med choklad och blommor, hur fint var inte det???? alltså jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag älskar överraskningar!!!! och så älskar jag moa, hur söt är inte hon?? 
Sen så åkte vi pulka jag, Moa och Johan, vilket var typ hur mysigt som helst!! Ni gjorde min dag, era gullungar. Önskar er seriöst all lycka.
 
Sen så tänkte jag även informera om att jag och mitt UF-företag - Perspektiv UF - förmodligen kommer att sälja alla hjärtans dag kort till alla hjärtans dag! Alltså med bilder som vi har tagit, möjligtvis också med något som David kanske skapar på datorn. Mer information kommer! men om jag inte hinner blogga mer om det så är det bara att höra av sig till mig om du är intresserad!
 
 
Här får ni ett smakprov på ett av mina förslag på kort som vi ska sälja, en gammal goding som jag har tagit för flera år sedan faktiskt. Men den är fortfarande lika bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: