~ miliasfoto -

För någonstans där ute finns allt jag vill ha

 
 
Plötsligt så kände Emilia för att bjuda på en bildbomb från den första september 2015, och så här brukar en självporträtt-fotografering bli, ett par ombyten i alltihopa tills man blir nöjd. När man sedan sitter och kollar på bilderna på datan inser man att man inte är nöjd med någon outfit alls. Ska försöka mig på att ta lite nya självporträtt om jag skulle ha tid nån gång, min header är nämligen tagen år 2013 så känner att det är dags för en uppdatering! Kom gärna med något roligt och inspirerande förslag!


Kommentarer
Postat av: Janina Englund

Hej! Jättefina bilder, såg att du hade ett stativ längre ner och har skrivit ett inlägg om det idag. Vad använder du för stativ? Var det dyrt? Är det bra? Vill gärna köpa mig ett stativ då jag nyligen börjat fota mer och märkt att det är lättare när kamran står still. :)

Svar: Tack så mycket! :) oj, mitt stativ köpte jag tillsammans med min kamera, så köpte det för ett "paketpris". Och det är nästan 5 år sen nu så minns inte ens vilken sida jag beställde det ifrån eller pris tyvärr! Men ett stativ är helt klart att rekommendera, och det som jag har är väldigt lätt så skulle gissa att det är gjort av aluminium och det tycker jag är jättebra eftersom det blir väldigt lätt att ta med det :)
miliasfoto.blogg.se

2016-02-13 @ 16:26:39
URL: http://janinaenglund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: