~ miliasfoto -

Håll din anda tills jag ringer dig, om jag ringer dig.

Idag är det endast två veckor kvar tills tillträdesdagen på min lilla etta i Norrtälje!!!!! Och jag fattar inte hur jag ena har orkat vänta såhär länge, och fortfarande klarar av att vänta, asså det är knappt kan jag säga!
Snäääällllaaa kan det inte bara vara imorgon!!! Längtar så mycket att jag dööör!
Vill bara komma in där och börja med renoveringen, så jag kan fortsätta planera och måla som bara tusan.
Tro mig när jag säger att jag redan har planerat mycket som saaatan!! Men det är väldigt svårt när man inte har lägenheten än, och när man vill vänta med att köpa in alla grejer för att slippa att först köra hem dom till tulka och sen till norrtälje när inflyttningen är kommen.
Men det värsta är ju också att jag inte vet hur jag ska orka vänta på att renoveringen ska bli färdig innan inflyttningen, haha åååå kommer ju bara vilja lägga mig på golvet och bah; här ska jag sova inatt. Sen kommer jag bo där. inga möbler behövs. punkt.
 
En glad emilia fick passa till detta


Grateful living

Jag ville bara tacka busschaufören som körde 676 som jag klev på vid campus idag, för när jag frågade honom om vi skulle hinna ner till station innan Hallsta bussen gick och sa att den gick 17.35 (hans klocka var 17.29) Så svarar han med; det hinner vi nog, annars så ringer jag på dom. så jag sa tack och gick och satte mig. Då ringde han chaufören på 641 och frågade om hon kunde vänta på hans buss bara, så då svarar hon med "självklart!" så stod 641 där när vi anlände till station 17.36.
Busschauffören på 676 kunde lika gärna ha sagt "nä tyvärr, vi hinner inte, du får ta en tidigare buss nästa gång." men det gjorde han inte!
Så ville bara säga tack för att det fortfarande finns sånna fina människor!!!!
 
och här har ni en video som kanske får er att fatta varför jag är extra tacksam från och med nu :)))
 
 
Hittade den på Ted.com, där du hittar många fler intressanta och konstiga videos haha. Men denna är helt klart sevärd och ger dig en tankeställare!


RSS 2.0