~ miliasfoto -

Glöm honom emilia

Alltså haha, tränade för första gången på typ två veckor igår så jag skämtar inte ens lite när jag säger att jag har sjukaste tränigsvärken! Men vafan, betyder ju att man inte slöade iaf haha
 
Och det är verkligen inte lika kul att sitta och skriva när man inte har någon fin bild att bjuda på, men måste bara berätta sjukaste igår haha.
En kille/alkis/gubbe, ingen aning om han var 23 eller 47 helt ärligt så kunde jag inte avgöra det haha, han stod iaf inne i busskuren igår när jag klev in där för att vänta på 642 mot Herräng. Då frågar han mig plötsligt "hur mycket är klockan?" så jag svarade ju vad klockan var, sedan spårade det. Han frågade om jag skulle med herrängs bussen, vart jag gick i skolan, om jag skulle festa imorn (idag) och ifall jag ville komma hem till honom på fest, när han tog upp sin explorer för att visa så frågade han mig om jag ville dela den med honom HAHAH, jag dog typ. Sen började han berätta om hur vikingarna åkte från Svanberga med deras stora båtar och hur coolt han tyckte att det var hahah, och en massa annat om hur han hade bytt från naturvetarlinjen till samvetarlinjen eller vad han nu än sa. Han tog även upp matte och hur svårt han tyckte att det var ett antal gånger, och att det inte var bra att festa när man hade prov. När jag sa att jag var 19 år gammal sa han ojj, jag tyckte helt ärligt att du såg ut som 15 eller nått, bah tack haha. Han sa även att han verkligen kände igen mig, och frågade då heter inte du Anna? hahah nä gubben! När jag sen skulle gå av bussen sa han "hejdå Emilia, jag gillar dig!" och fortsatte att erbjuda mig att komma hem till honom och hoppades på att vi skulle ses, fast jag redan klivit av bussen typ hahahaah.
Fatta bra människa man är om man får en grabb att typ falla för en på en väntstund på 5/10 min + en bussresa på 9 minuter HAHAH, alltså vi snackar om sammanlagt 15/20 minuter som ni säkert redan hade räknat ut haha åh.
 
I nästa inlägg kommer lite bilder woopwoop


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: