~ miliasfoto -

Den där klumpen i halsen

Alltså, fick en fråga på min ask igår hur min drömkille är
så sitter bara här och frågar mig själv, vet inte alla redan det?
Skulle bara vilja lägga ut alla fina bilder som berskriver honom, alla bilder jag har på honom
men det går liksom inte längre, det är nu det är försent
 
För det är han med det där charmiga leende och skrattet som gör mig varm i hela kroppen, han som sträckte ut sina armar och drog mig intill sig när jag stod för långt borta. Det var då han fick de där stora hundvalpsögonen och gjorde ett ljud som jag inte vet hur jag ska beskriva, typ som en gnällande hundvalp som visste exakt vad han ville ha. Han ville ha mig nära, det vet jag, jag såg det, jag kände det.
 
För ni vet, även fast jag inte alltid ville det, så fick han mig att skratta sådär som inte många kan, i dom där lägena som jag var på sämst humör. Han skrattade med mig, åt mig. och vet ni, han sa att han tyckte att jag var rolig som fan, han skrattade åt alla de där knäppa grejerna som bara är jag på något sätt, den där sidan av mig som jag inte vågar visa för någon annan. För det är fortfarande bara honom jag vill pussa i pannan innan jag ska till skolan på morgonen, för bara hans blick gjorde hela min dag.
 
Och allt det här som precis har hänt, det är exakt det här som jag menade, som jag sa att jag var så rädd för skulle hända. Han vet vad jag menar, för jag sa det till honom. Jag var så jävla rädd. Den största rädslan jag hade ärä exakt vad som precis har hänt.
 
och inget av det här hör ens ihop med något annat, men det skiter jag i


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: