~ miliasfoto -

för är det såhär lycka känns, då vill jag gärna vara med

Alltså ibland blir man bara så jävla nöjd, det kommer fler bilder mina kära


I live on my own, I do what I want

 
 
hahah jag idag <3333333333


Man är villig att riskera en kraschlandning

Alltså helt ärligt hörrni, det finns något som jag bara måste blogga om, vare sig ni vill eller inte.
Jo det är så att det finns en gryyyym kille som skriver nå helt otroligt sjuka texter, och med det menar jag braaa texter som många säkert kan relatera till eller bara tycker är fina.
@jramoos heter hans instragram, och *HÄR* har du en länk för dig som tycker att det är lättare
Du bara fååår inte missa det här
 
 
Den här tog jag precis från hans instagram, alltså den här texten får min haka att landa i backen samtidigt som jag hamnar i djup hock och får typ svårt att andas, den här får mig att fundera över alla mina val i livet typ, alltså så bra är den om man känner igen sig i den, om man kan relatera till texten så förstår du exakt vad jag menar.
Han är så jävla duktig på att sätta ord på varenda känsla som man gömmer innuti sig, för man vet inte själv hur man får ut den med ord. Man vet liksom att man känner något men man vet inte vad, tills man läser en text på Javiers (tror han heter så) instagram och då sitter man bara där och frågar sig själv, hur kan du veta att det är så jag känner? exakt så.


If I stay

Alltså riktigt hörrni, i typ onsdags eller när det var så såg jag och nadja på filmen "If I stay" som hon har tjatat på mig att vi skulle se i typ en vecka haha ;)
Men den här filmen är alltså riktigt bra, alltså jag tror att varken jag eller nadja har gråtit så mycket på så kort tid någonsin förut i våra liv. Så skulle bara vilja tipsa er alla som behöver gråta lite, tro mig man mår alltid bättre efter att man har gråtit, att se denna film!
Jag skulle typ vilja visa den här filmen för hela världen, speciellt för alla som inte kör försiktigt i trafiken. Snälla ni, om du kör fort och skulle krocka med en annan bil så att du kanske skadar dig, kom ihåg att det kanske bara inte är du och dina passagerare som råkar illa ut, ett barn i den andra bilen kanske blir av med sina föräldrar på grund av dig. Om du ser eller har sett filmen så kommer du att förstå vad jag menar.
 
 
Från filmen


Den där klumpen i halsen

Alltså, fick en fråga på min ask igår hur min drömkille är
så sitter bara här och frågar mig själv, vet inte alla redan det?
Skulle bara vilja lägga ut alla fina bilder som berskriver honom, alla bilder jag har på honom
men det går liksom inte längre, det är nu det är försent
 
För det är han med det där charmiga leende och skrattet som gör mig varm i hela kroppen, han som sträckte ut sina armar och drog mig intill sig när jag stod för långt borta. Det var då han fick de där stora hundvalpsögonen och gjorde ett ljud som jag inte vet hur jag ska beskriva, typ som en gnällande hundvalp som visste exakt vad han ville ha. Han ville ha mig nära, det vet jag, jag såg det, jag kände det.
 
För ni vet, även fast jag inte alltid ville det, så fick han mig att skratta sådär som inte många kan, i dom där lägena som jag var på sämst humör. Han skrattade med mig, åt mig. och vet ni, han sa att han tyckte att jag var rolig som fan, han skrattade åt alla de där knäppa grejerna som bara är jag på något sätt, den där sidan av mig som jag inte vågar visa för någon annan. För det är fortfarande bara honom jag vill pussa i pannan innan jag ska till skolan på morgonen, för bara hans blick gjorde hela min dag.
 
Och allt det här som precis har hänt, det är exakt det här som jag menade, som jag sa att jag var så rädd för skulle hända. Han vet vad jag menar, för jag sa det till honom. Jag var så jävla rädd. Den största rädslan jag hade ärä exakt vad som precis har hänt.
 
och inget av det här hör ens ihop med något annat, men det skiter jag i


bros before hoes

 
Haha, snacka om dåligt med inspration om man går runt hemma och fotograferar mammas blommor i våra fönster


Ta mig inte på allvar, ta mig på röven

 
Alltså ni får inte ta rubriken på för stort allvar heller haha


För inget vore värt något om allt vore lätt

 
den här fick duga, måste fixa något bättre snart asså
Ni får jättegärna komma med förslag på vad jag kan blogga om, något jag kan fotografera eller vad som helst, om ni kommer på något kul! :)


Ibland är det inte orden vi säger utan orden vi inte säger som är det som säger mest

 
Hittade faktiskt lite bilder på en morotskaka som jag gjorde i sommras, haha fyfan va tråkig jag är


För skulle du ta tillbaks mig nu skulle jag vara din i ett pulsslag.

Tänkte lägga ut det här igår, men lyckades somna innan haha och i slutet står det "nu ville jag bara säga" men jag har inget minna av vad jag villa säga hahah!
 
Alltså idag har varit en riktigt bra dag!! jag vet inte ens varför, såg ut som alla andra dagar typ. Fikade, gymmade, och va med nadja och isak! Men det kanske är så en bra dag ser ut :D
 
 
Bilden fick en ruskigt dålig kvalite såg jag nu, usch. men den är i alla fall tagen i sommras på HA13's fotbollsturnering! Frågan är ju varför jag inte fotograferer sport som fotboll oftare, svin kul ju!
 
Men ah, har inte så mycket alternativ på datorn, så det var därför det fick bli den här. Har mest bilder på joel och egopix typ haha
Nu ville jag bara säga 
 
 


För jag älskade allt det där som du hatade med dig själv

Hej alla eller ingen
Jo jag råkade faktiskt komma in på min egen blogg bara sådär så nu har jag precis suttit och läst igenom det senaste jag lagt upp här och jag får bara upp varenda känsla i kroppen som jag hade när jag skrev allt. Alltså fyfan va bra citat jag har använt i mina rubriker, blir helt rörd och imponerad själv asså haha
 
Förstår inte hur det går till, men det står i min statisik att det faktiskt har varit någon inne och kollat på bloggen trots att det var typ ett år sen jag bloggade sist, woow alltså. Vem är du liksom? Har även fått kommentarer och jag förstår verkligen ingenting, ni är fina ni
 
och felicia, jag saknar dig också. Men jag kan fortfarande inte släppa orden som du skrev till mig som gjorde att jag inte orkade mer.
 
Men nu måste jag sluta vara så depp. Alltså ärligt, när man läser igen min blogg så låter jag huuur depp som helst haha, men i själva verket är jag en cp glad människa! Så ni som "känner" mig via min blogg har nog fått helt fel bild av mig!
 
Och vet ni vad?? TOBBE FYLLER 20 ÅR IDAG, WOOOHOO!! Så frågan är ju om man ska åka dit och baka en tårta till han typ!
 
men nu blir det för mycket text och för lite bilder!
 
 
 
Jag har precis kollat igenom bilder tagna när jag och Joel var i Danmark tillsammans. Och det krävs så lite för att jag ska bli påminnd om exakt varför jag föll så hårt för den killen, jag vet exakt. Men jag vet inte riktigt om det går att beskriva med ord. Bilderna tar alla ord ur munnen på mig. Jag behöver skriva av mig lite när det gäller honom för alla mina vänner ledsnade på att lyssna på mitt tjat om honom för längesen och jag vet ändå att han aldrig skulle få för sig att nånsin gå in på min blogg igen. Så förlåt om det kommer bli mycket tjat om honom här


RSS 2.0