~ miliasfoto -

High on life

Heeeejj, jag hoppas verkligen att ni redan har upptäckt min - hittills - förändring på bloggen ;)
men det kommer nog fler förändringar inom kort!
Sen så skulle jag vilja fråga er vad ni tror om att byta ut den rosa bakgrunden på bloggen mot en grå kanske? Eller har ni något annat färgförslag?
 
Ska troligtvist även sätta in fler bilder som ni kommer få se vart dom hamnar
 
och så måste ni säga till ifall något ser konstigt ut för er eftersom desigenen alltid ser olika ut på olika datorer, taaack!
 
Ni måste rösta på mig i en tävling! Bidrog med denna bild på mig och min superfina vän Hanna, jag hopppas på att jag får vara med i tävlingen med den här bilden iaf, stod typ i reglerna att man inte får ladda upp bilder på personer framifrån så att man ser vem det är, fast det var okej om en minderårig hade godkännande från målmans haha bara jag som inte fattar? Aja, hoppas dom inte tar bort den så ni kan rösta på mig :))
 
Klicka HÄR eller på bilden för att komma till tävlingen
Jag är dock inte helt säker på om man kan rösta än, jag fattar iaf inte hur man gör haha, men återkommer väl om det senare när jag fått reda på hur det står till där i stugan!
 
och när man talar om trollen, TAGGA KRYSSNING PÅ MÅNDAG MED MINA BABES <33 Jag, Hanna, Patrik och hans polare Markus (Marcus?) ska på en 24 h kryssning och jag kunde inte vara mer taggaaad HDUDUERUDODOIRYR
Har ett stort problem med det bara, JAG VET SJÄLVKLART INTE VAD JAG SKA HA PÅ MIG
 


Kommentarer
Postat av: Felicia jerndahl

Jag saknar dig som fan, tänker på dig varje dag :( älskar dig..

Svar: <3 <3
miliasfoto.blogg.se

2014-12-29 @ 23:37:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: