~ miliasfoto -

#älskar livet

Hej hörri! Det här är nog sista gången jag skriver till er på en vecka ungefär, för ni vet väl vad jag ska göra under mitt sportlov hoppas jag!
Jo för er som känner er lite förvirrade när jag skriver så kan jag ju tala om att jag ska på en vinterkurs i Ånn. Förstår du fortfarande inte kan du kolla in ett tidigare inlägg när jag berättat om det HÄR
 
Det enda jag har gjort idag är packat typ, har även åkt fram och tillbaks hem till mamma i hallstavik för att hämta en väska att packa i. Smart tjej att komma på samma dag att jag inte har någon väska att packa i!
Men nu känner jag mig ganska redo i alla fall, har redan hunnit tagit en powernap och jag chillar bara galet, kan knappt vänta längre faktiskt! Vet inte rikigt vad jag ska underhålla mig med innan det är dags att gå till bussen, kommer sluta med att jag bara hoppar runt som en hyper, ah fråga inte vad.
 
 
min favorit på en närbild! (Det är min gitarr som är min favorit för er som inte förstod)
 
Nu är det faktiskt bara en timme kvar tills jag sitter på bussen in mot centralen, helt underbart!


New

Ja, som ni kanske ser har jag bytt header nu, äntligen typ?
 
 
Hoppas ni gillar den! För tänker ha den vad ni än tycker.
 
 


Kick out the epic motherf*cker!

Asså jag är bara så lycklig just nu, ni förstår inte! Idag är en sån dag bara, underbara personer gör mig glad. åh tack för att ni finns, hur skulle jag må utan er liksom? Vänta säg inte, för jag vill inte veta!
:*
 
 
HAHA, sista bilden in my <3


When you can't get what you love, you learn to love the things you've got.

Nu ska jag ta en dusch, sen blir de att skriva färdigt redovisningen till imorgon.
Den här veckan har jag tre redovisningar, två prov och tre inlämningar! taggar.
 
bild från helgen!
 
Asså fyfan va jag längtar till lovet!


The best revenge is to ignore them and be f*cking happy instead!

 
Arg tjej? nej, på bilden kanske, men idag mår jag riktigt bra! Pappa och hans fru kom hit igår kväll, och nu ska vi alla gå och äta middag på en chinaresturang i centrala norrtälje. Men det är dags att gå, ha en trevlig kväll alla! Det tänker jag ha i alla fall :*


SingelLivet

 
Lekte lite med kurvorna i photoshop? jotack!
Godnatt, tagga morgondagen!! Jag fattar seriöst inte varför alla deppar så mycket över att dom är singel på alla hjärtans dag? Serri, lev livet vafan. singel är nice, gör vad du vill!


Fettisdagen

 
Chillar i sängen jaaao.
nä, nu borsta tänderna! sovmorgon imorn, sen åka skridskor!


Lundi

 
Japp, här sitter jag och pluggar! Jag tror att jag har franska prov imorn, skulle egentligen gjort de förra veckan, men de gick ju som de gick..
 
Hörri, jag undrar en sak! Jag har börjat filma lite och så med min kamera, bara för skoj skull, mest för att jag älskar och se hur cool de blir när man manuell fokuserar, och för att träna på de! Men det finns något jag saknar, och det är ett program som jag kan klippa ihop allt i, och typ redigera vidare och så, ja ni fattar! Så ni får jättegärna tipa om ni vet något bra och enkelt program som det ändå finns stora möjligheter för mig att lära mig hur man gör! Sen så har jag även alla Adobe Design Premium CS5 program, så om ni råkar veta att något av dom programen är till för att redigera film i, släng in en liten kommentar! Tack på förhand! ;* Jag har nämligen suttit och kollat igenom dom programen men fattar verkligen noll kan jag ju säga.
 
Nu - DUSCHEN!


När någon frågar hur det går med kärleken, och du känner du bra du klarar dig utan den.

 
Ey, kompis det går bra nu!
 
Asså vet ni?? Min statistik har börjat visa hur många besökare jag har igen! Det är ju fan helt otroligt, har väntat i år och dagar känns det som! Jag vet inte om ni kommer ihåg det, men jag har visat er förut hur min statistik visar att det inte har varit någon inne på bloggen även fast jag vet att det har det. (HÄR har vi ett inlägg där jag visar) Och så har det varit ända sen den första oktober, så det har också varit en av anledningarna till att jag ledsnat lite på att blogga. Men nu tänker jag helt klart skärpa mig! :)
 
Men nu plugga och sen sova!


RSS 2.0