~ miliasfoto -

I like big butts and I can not lie

 
Japp, stora stjärtar på kräftorna ska det vara!
 
Igår vid tolv tiden på kvällen var vi äntligen hemma efter en lång bilresa från Helsinborg. Men så nu är jag hemma igen, och imorse hade vi en sånt helt underbar stund när jag, lillebror, mamma och pappa satt och åt frukost vid samma bord. För jag kan lova er, att med skilda föräldrar händer inte det speciellt ofta. Att ha sin helt perfekta pappa sitta bredvid dig och krama om dig, och sen i nästa minut bara ha världens bästa mamma komma och pussa på dig, det måste vara bland det bästa som finns. Det är sånna stunder som får en att må så bra!
Kan ni ana vad jag gjorde efter frukosten då? Nää, ni har ingen aning! Jag tog en powerwalk i över tre timmar, ni kan ju gissa om man hade mjölksyra i benen och röven efter det? Det måste nog också vara bland det bästa som finns, när man känner att man har ansträngt sig så att mjölksyran tar över, det är då kan du räkna med ett resultat!
Under dagen har min bror packat ihop alla sina grejer som ska med ner till pappa imorgon när han flyttar ner dit, så nu är han redo att lämna oss bland kossorna i Tulka! Så under kvällen hade vi kräftskiva med lite gäster nästan som en hejdå middag till honom hahah. goooottttt <3<3
 
Nä, nu sovaaa, mumsmums!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: