~ miliasfoto -

BBBBBBABABABBAAAMM

En sak är i alla fall säker, du kände aldrig något för mig. Att du kan radera mig från ditt liv så lätt medans jag sitter och letar efter din namn fast det gör så ont varje gång jag ser det, det är beviset på det. Och jag blir så arg, så jävla arg!! För hur fan kunde jag ge dig så mycket tid av mitt liv? Du tog hela min fucking sommar, över två månader av mitt liv slösade jag bort på dig? Du var absolut inte värd det, inte ett piss. Du är inte ens värd en smutsig strumpa, svin. Valet jag gjorde, att lämna dig, var det absolut smartaste jag kunnat gjort. För du var inte värd en enda dag till med mig.
Och hata mig hur mycket du vill, försök såra mig igen om du kan, men aldrig, aldrig att jag kommer bry mig om dina åsikter något mer igen. men den bästa delen med det här kommer inte förrän du skaffar dig en ny flickvän och inser att hon inte är som jag. För du kommer inte att hitta någon annan som bryr sig så mycket som jag gjorde.
Glöm aldrig bort allt jag gjorde för dig, som jag aldrig fick tillbaks. Att jag älskade allting som du hatade med dig själv.
#PEACE
 
Nu tänker jag leva livet och vara så jävla lycklig! Har ju så många underbara vänner som tycker om mig massor, dessutom ser jag fram emot att börja på en ny skola med nya människor!
 
 
Bjuder på lite bilder jag tagit under dagen.
Och gissa hur många bilder jag tog totalt? jo 801 bilder, och ändå blev jag inte helt nöjd med en enda bild. Visst, jag vet att det är svårt att få en bra bild på mig själv eftersom jag är lite egen av mig, om jag inte står och gapar på bilden så biter jag väl mig själv på fingrarna, eller så ler jag stort med mina stora fina häst-tänder, vilket självklart får mig att lika en häst. Eller så har man den underbara solen rak i ögonen så man ser ut som en jävla gul kines som har odlat ris i hela sitt liv, eller så kommer hela dubbelhakan fram och min ansikte får inte plats på bilden längre.. men när jag inte gör det så vill självklart vindjäveln vara med och leka, så den tar med sig hela mitt hår, och inte fan får man tillbaks det.
Hejjja mig som alltid blir så bra på bild <3<3 
Är det nu man borde inse att man är ganska ful?
HURRAHURRA
 
nej nu måste jag sova, ha det underbart alla mina läsare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: